Fick idag reda på att jag är nominerad till Årets Matambassadör i Höganäs. Jag är otroligt glad och tacksam över att andra uppskattar och värdesätter mitt arbete och dessutom tagit sig tid att skicka in nomineringar. Passar också på att säga grattis till de andra nominerade och tacka Företagarna i Höganäs och Höganäs kommun för nomineringen.

—————-

Info från Företagarna och Höganäs kommun. Den 3 mars arrangeras Företagsgalan för att uppmärksamma Höganäs och Kullabygdens framgångsrika företagare. Nu är de nominerade företagen utsedda! De nominerade är

Årets Matambassadör: Malin Broman (kock och matskribent), Alex Boström (Alex Charkuteri), David Mill (bland annat Saluhallen på Magasin 36 i Höganäs, Grand Hôtel i Mölle och Brandstationen i Mölle)

Årets Besöksnäring: Kullaledens Vänner, Höganäs Bryggeri, naturum Kullaberg
Årets Butik: 
Höganäs Goda, Kitchen House, Shoe Me
Årets Entreprenör: 
Claes Persson (Per i Viken), Christian Witt (Bästa Bostaden), Fredrika Ramsay Nelson (Kullabygdens Byggnadsvård, Green Kidz)
Årets Kreatör: 
Martin och Mathias Ravanis (Nyhamns Såg och Båtbyggeri), Lisa Axdorph (Musik i Kullabygden), Sofie Bly (skodesigner)
Årets Matambassadör: 
Malin Broman (kock och matskribent), Alex Boström (Alex Charkuteri), David Mill (bland annat Saluhallen på Magasin 36 i Höganäs, Grand Hôtel i Mölle och Brandstationen i Mölle)
Årets Hallå-inspiratör: 
Jonas Engström (körledare), Anna-Malin Tibe (Keramiskt center), Marcus Nobréus (filmare)
När det gäller kategorin Årets Företagare så avslöjas inte de nominerade – vem som vinner får du veta på Företagsgalan!

Stort grattis till alla de nominerade från oss på näringslivsavdelningen! På bilden ovan ser du förra årets vinnare.